JOIN THE TEAM

Label Specialist

DE FUNCTIE

Voor de vestiging Yerseke zijn wij op zoek naar een specialist op gebied van de volgende kerntaken:

Je vervult een functie binnen een team van specialisten op gebied van supply chain, productierapportages en reprowerk. Dit team heeft plaats voor een goede collega die in alle kerntaken en daar buiten een uitblinker wil zijn.

WAT ZOUDEN WIJ GRAAG VAN JOU ZIEN?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding of denkniveau wat aansluit en/of voldoende raakvlak heeft met de kerntaken zoals hierboven vermeld. Je hebt kennis van Microsoft Office. Kennis van ERP Systemen (SAP) en moderne label software (Bartender) of bent bereidt dit te leren. Je spreekt Nederlands en Engels in woord en schrift, je bent een flexibel persoon met een flinke dosis eigen initiatief en in staat om hetgeen waar je voor staat te bewaken en zo nodig te verbeteren. Je beschikt over eigen vervoer en je woont binnen een redelijke woon/werk afstand.

WIJ BIEDEN JE DIT:

Wij bieden je zelfstandig, afwisselend, leuk en verantwoordelijk werk binnen een dynamische omgeving met een open en directe cultuur, waar hard gewerkt wordt in een informele en collegiale sfeer met korte lijnen. Een marktconform salaris wat past je opleiding en ervaring. Werktijden zijn van 7.00.u tot 16.00.u (enige flexibiliteit is gewenst, maar uitzonderlijk)

Daarnaast een uitdagende groeipositie met de mogelijkheid actief mee te bouwen aan een gezonde productie organisatie. Je krijgt ruim de tijd voor het inwerken en uitzicht op vast dienstverband.

SHARE THIS VACANCY